Testamente i Randers

Er testamente nødvendigt? Vi har det jo godt med hinanden, så hvorfor tænke i de baner?

Papirløse samlivsforhold

Tror I at I arver hinanden? Det gør I ikke, uden testamente, – som reglerne ser ud nu. Skulle I ikke overveje at sikre hinanden mere end Jeres børn. hos Advokatfirmaet Askholm står vi klar til at hjælpe med testamente i Randers. Hvem har mest behov? Og hvad med huset eller lejligheden, hvis den ene af Jer dør? Hvordan er Jeres børn stillet, – og er der måske særbørn, fra tidligere forhold? Vi står klar til at hjælpe jer med testamentet, så i er sikrer i disse spørgsmål.

Ægtefæller

Også her kan spørgsmålet om evt. særbørn, få betydning. Hvad ønsker I der skal ske, – og bliver det egentlig sådan, – uden testamente, som loven er for tiden? Skulle I måske overveje at sikre hinanden mere end Jeres børn, – hvem har mest behov? Tanken om at skulle give og disponere overfor ens familie, efter ens død, er næppe behagelig for nogen Men hvis ikke netop du gør det, – hvem, skulle så gøre det?

Kontakt os

Hvis du er i tvivl omkring at få udarbejdet et testamente nær Randers, så er du velkommen til at kontakte os. Dét koster som regel ikke noget.