Boligadvokat til huskøb i Randers og omegn

Boligadvokat til køb af hus eller ejerlejlighed

For de fleste, vil køb af hus eller ejerlejlighed, være en af de største dispositioner, man træffer i sit liv, – og derfor skal man være så sikker som muligt på, at handelen er i orden, og at alt falder rigtigt på plads. Vi har mange års erfaring som boligadvokat i Randers og står klar til at rådgive dig til den rette beslutning.

Det vigtigste er, at du ikke underskriver på nogen aftale om køb, uden at det står skrevet i aftalen, at handlen i sin helhed er indgået på betingelse af godkendelsen af din boligadvokat.

Vi gennemgår da straks efter at have modtaget hele handels materialet fra mægleren, alt til handelen hørende, – og tager dernæst en samtale med både dig og dit pengeinstitut, inden noget som helst bliver godkendt overfor mægler!

Og vi rådgiver også om samejeaftaler og testamenter, – der navnlig for ikke gifte samboende, kan være uhyre vigtigt!

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre hvad vi som din boligadvokat i Randers kan gøre for dig? Du er meget velkommen til at kontakt os på vores telefon på 86 42 81 00 eller ved at skrive en mail til ta@advokat-askholm.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.