Boligadvokat til huskøb i Randers og omegn

Boligadvokat til køb af hus eller ejerlejlighed

For de fleste, vil køb af hus eller ejerlejlighed, være en af de største dispositioner, man træffer i sit liv, – og derfor skal man være så sikker som muligt på, at handelen er i orden, og at alt falder rigtigt på plads. Vi har mange års erfaring som boligadvokat i Randers og står klar til at rådgive dig til den rette beslutning.

Det vigtigste er, at du ikke underskriver på nogen aftale om køb, uden at det står skrevet i aftalen, at handlen i sin helhed er indgået på betingelse af din advokats godkendelse.

Vi gennemgår da straks efter at have modtaget hele handels materialet fra mægleren, alt til handelen hørende, – og tager dernæst en samtale med både dig og dit pengeinstitut, inden noget som helst bliver godkendt overfor mægler!

Og vi rådgiver også om samejeaftaler og testamenter, – der navnlig for ikke gifte samboende, kan være uhyre vigtigt!

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre hvad vi som din boligadvokat kan gøre for dig? Du er meget velkommen til at kontakt os på vores telefon på 86 42 81 00 eller ved at skrive en mail til ta@advokat-askholm.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.